Blog

Avantajele si dezavantajele unui bufet de fructe

Posted

Stim cu totii ca fiecare lucru are avantaje dar si dezavantaje daca reusim sa il privim din alta perspectiva.

In continuare iti voi arata avantajele si dezavantajele unui bufet de fructe, asta pentru a fi mult mai informat pe aceasta latura.

AVANTAJE

1.Nu vei avea batai de cap cu fructele

Stim cat de important este timpul pentru tine,asa ca atunci cand vei alege pachetele noastre vei avea fructele incluse. Practic tot ceea ce trebuia sa faci tu legat de fructe, se va ocupa o persoana  din echipa noastra. Fructele vor fi achizitionate in ziua evenimentului tau, asta pentru a fi mult mai proaspete si gustoase pentru tine.

2. Bufetul de fructe iti da posibilitatea de a servi o gama mai variata de fructe

Stim cu totii vechiul obicei ce inca se mai poarta la unele evenimente, acela de a pune fructele pe masa invitatilor. Daca vei alege bufetul de fructe, este inevitabil sa nu poti folosi o gama mai variata de fructe. Spre exemplu: pe masa invitatului nu poti pune ananas, pepene galben/rosu, kiwi etc.

3. Daca vei alege bufetul de fructe, mare parte din ele vor fi feliate 

Stiu ca pare ciudat ceea ce spun, dar trebuie sa fii foarte atent atunci cand alegi pe cineva sa se ocupe de bufetul de fructe de la evenimentul tau. Sunt unii ,,profesionisti” ce  se lauda cu serviciile lor, dar tot ceea ce fac este sa iti puna fructele intregi la bufet. Tu platesti pentru acele servicii ! Atunci cand alegi un bufet de fructe, primul lucru pe care trebuie sa il avem in vedere este ca mare parte din fructe sa fie feliate. Acest princiupiu te va ajuta sa servesti fructele mult mai usor, mult mai repede si mult mai igienic,(imagineaza-ti cum sa iti cureti un kiwi sau o portocala la un eveniment:)).  Asa ca al 2-lea avantaj a unui bufet de fructe te va ajuta sa servesti fructele mult mai usor, ele fiind deja feliate si curatate.

4.Invitatii vor fi incantati de sculptura in fructe

Stim cu totii ca atunci cand nu vezi ceva la ordinea zilei, esti mult mai incantat si surprins; asta mai ales cand sunt si pepeni sculptati. Pentru ca sunt foarte putini sculptori in fructe la un rang mai inalt, atunci mirilor le este foarte greu sa gaseasca pe cineva profesionist. Acest  profesionist  iti poate face nunta mult mai satisfacuta pentru invitatii tai. Oaspetii evenimentului de obicei raman super surprinsi de sculpturile maiestoase, uneori chiar pozande-se cu ele. Sa spunem asa, credem ca bufetul de fructe este un al 2-lea decor foto pentru un eveniment.

5.Poti opta pentru fantana de ciocolata

Fructele merg foarte bine cu ciocolata. Atunci cand alegi bufetul de fructe iti recomandam si fantana de cicolata. Invitatii nu au ocazia de prea multe ori sa deguste asa ceva si de aceea vor ramane impresionati de gustul fructelor glazurate in ciocolata. Noi dispunem de o gama variata de ciocolata elvetiana si belgiana, asta pentru a satisface fiecare nevoie a mirilor nostri.

DEZAVANTAJE

Multi miri nu aleg bufetul de fructe pentru ca ele nu vor fi consumate. Intelegem destul de mult acest aspect si incercam sa il luam in calcul. Ne-am gandit mult timp la acest aspect sau teama sa ii spunem asa si am ajuns la concluzia ca practic bufetul de fructe nu are niciun dezavantaj.

Daca vei alege bufetul de fructe, angajeaza un ospatar! Pentru evenimentele noastre, la cererea mirilor va fi un ospatar prezent la bufetul de fructe. Pe langa faptul ca va ajuta invitatii la servit fructele si frigaruii cu ciocolata, el va servi si fructe direct la masa invitatului. Nu mai poti  avea aceasta scuza ca invitatii nu se vor ridica de la masa pentru fructe, fiindca problema aceasta este rezolvata gratie ospatarilor nostri.

 

Ne auzim si pe   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *