Blog

Ce beneficii iti aduce bufetul de fructe

Posted

Stim cu totii că pentru un eveniment, fiecare persoană are 2 optiuni in ceea ce priveste fructele . Primul ar fi acela ca fructele sa fie asezate pe masa , iar al doilea este acela de a opta pentru un bufet de fructe(fruits bar).

Iata cateva beneficii atunci cand alegi bufetul de fructe:

1. Din start putem servi mai multe fructe. Mai multe sortimente de fructe cum ar fi ananasul, kiwi, pepene galben/rosu etc.

2. Putem inchiria o fantana de ciocolata. Absolut la toate evenimentele invitatii raman surprinsi atunci cand vad o fantana de ciocolata, dar mai ales atunci cand fructele sunt glazurate in acea ciocolata belgiana. Un deliciu!

3. Putem felia aproape toate fructele pentru a fi servite mai usor. Imagineaza-ti ca pe langa frigaruile de fructe pregatite pentru a fi glazurate de ciocolata, putem felia portocala, pepenele, piersica etc. Invitatilor le va fi mult mai usor si la indemană pentru a servi ceea ce ai platit pentru ei.

4. Pentru un impact vizual de exceptie vei avea sculpturi in pepene. Aceste sculpturi iti vor uimi invitatii si garantat această alegere va fi atractia serii.

Multumesc ca ma urmaresti si sper din tot sufletul sa alegi cea mai buna optiune pentru evenimnetul tau!

Ne auzim si pe   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *