Blog

Diferenta dintre un bufet de fructe si candy bar

Posted

Stiu ca aces articol de pe blog va starni mult hate din partea cofetarilor ( cred si ma rog ca acest articol va porni si ambitia lor de a progresa si a inventa ceva nou in acest domeniu) dar uneori trebuie sa fim destul de realisti sa recunoastem ca acesta este adevarul 🙂
Marea intrebare: CE ESTE MAI OK? SA ALEG CANDY BAR SAU BUFET DE FRUCTE?
In continuare iti voi detalia mai multe despre diferentele ce sunt prezente intre cele doua alegeri pe care vrei sa le iei.

Multi miri nu stiu ce sa aleaga intre candy bar si bufet de fructe. Parerea mea este ca ar trebui sa le alegeti pe ambele daca iti permiti si chiar iti doresti cu adevarat .
Adevarul este ca daca alegi un candy bar, prajitura in sine va fi la fel, va avea acelasi gust si aceeasi culoare chiar daca va sta pe masa de candy bar sau pe masa invitatilor. Va arata la fel indiferent de locul unde o asezi. Pe cand la fructe NU ESTE ACELASI LUCRU!
Fructele, daca alegi sa le pui pe masa invitatilor, trebuie sa ai in considerare faptul ca poti pune doar un numar limitat de fructe. Diferenta dintre fructele puse pe masa si cele puse la bufet este ca eceste fructe vor fi feliate, vor fi mai multe sortimente de fructe precum ananas, pepene rosu /galben, portocale etc. Pe langa acestea poti opta pentru o fantana de ciocolata, unde va da un gust superb fructelor, dar si cel mai important este ca poti avea sculptura in fructe. Acestea sunt doar cateva diferente dintre fructele de pe masa invitatilor si cele de la bufetul de fructe.


CONCLUZIA 🙂
Prajitura pusa pe masa invitatilor sau la candy bar va arata la fel si va avea acelasi gust.
Fructele puse pe masa invitatilor nu vor fi la fel fata de cele puse la bufet. La bufet vor fi feliate, le poti glazura cu ciocolata si vei avea sculptura in pepene.

Citeste si AVANTAJELE SI DEZAVANTAJELE UNUI BUFET DE FRUCTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *